Opdateret d. 30. maj 2008

Find de nyeste opdateringer her:

Velkommen til Reptil og Terrariemessens Net-Way. Denne del af RTR vil  her i starten mest handle om slanger. Den primære årsag hertil er, at vi selv er udprægede "slangemennesker".

Ideen med RTR-Total er at omfatte så mange facetter af Terrariehobbyen som muligt, bl.a. pasningsvejledninger, terrarieindretning, daglig opdatering og vedligehold af "sitet" samt planlægning af den fysiske messe både i Rødovrehallen og den i Det Østjyske Idrætscenter. Der vil derfor ikke fra starten findes oplysninger eller billeder af alle de krybdyr der er i handelen.

Det er selvfølgelig noget vi løbende vil arbejde på at få gennemført. Så allerede her vil vi gerne bede om lidt hjælp til at udfylde "manglerne". Så hvis du vil være med til at gøre sitet så fuldendt som muligt, vil vi være taknemmelige for at få billeder, pasningsvejledninger, artikler og lignende om alle slags krybdyr. Du kan sende dit bidrag til Admin@RTR-Total.dk

Hvis der er noget du mangler oplysninger om, eller hvis du har et forslag til nye sider, er du også velkommen til at sende en mail.

Vi vil gøre hvad vi kan for at løse opgaverne.